Ons werk

Graag zijn wij uw partner bij het onderhoud van uw woning, bedrijfspand of monument en hierbij staan wij zowel binnen als buiten voor u klaar. Wij zijn actief in nieuwbouw-, verbouw- en restauratiewerkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan uit:
 
  • Schilderen
  • Behangen
  • Wandafwerking
  • Spuiten op locatie
  • Glas zetten
  • Onderhoudsplanning
  • Leveren van verf, behang en glas
 
SCHILDERWERK
Onze belangrijkste activiteit is het verzorgen van schilderwerk. Bij schilderwerk gaat het volgens ons niet alleen om het aanzien en de kleuren, maar juist ook om een intensieve en gedegen voorbereiding. Veel waarde hechten wij aan het optimaal herstellen, repareren en voorbehandelen van de ondergrond. Schuren en plamuren zijn voor ons geen noodzakelijk kwaad maar van groot belang voor het uiteindelijke resultaat. Verder besteden wij veel aandacht aan het kiezen van de geschikte verfsystemen en producten, die aansluiten bij de wensen van onze klanten en de aard en conditie van de ondergrond.
 
RESTAURATIEWERK
Restaureren is voor ons meer dan het in de oorspronkelijke staat herstellen van een oud gebouw. Het is ons doel de levensduur te optimaliseren door gebruik te maken van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Bij onze werkzaamheden proberen we verder zoveel mogelijk rekening te houden met omgevingsfactoren zoals weersinvloeden. Restauratiewerkzaamheden voeren wij vol passie uit, want ook wij genieten van mooi opgeknapte panden, boerderijen en monumenten.
 
Een van onze restauratieprojecten waarop wij het meest trots zijn is de Koepel in Lunteren die in 2008 geheel gerestaureerd is, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Het schilderwerk voor dit schitterende monument, midden in het Lunterse Buurtbos, is door ons bedrijf verzorgd. Boven de toegangsdeur van de Koepel is door ons met penseel het jaartal waarop deze uitkijktoren is gebouw aangebracht. Het resultaat mag er wezen!
 
Copyright © 2021 - Schilderbedrijf Nico Rodenburg     |     Webdesign & Webhosting - Internetbureau gett